Købsbetingelser og privatlivspolitik

Afecta.dk modtager betaling med via Paypal, MobilePay, bankoverførsel, med MasterCard eller Visa/Dankort.

Ved betaling med PayPal eller med MasterCard og Visa/Dankort via PayPal, kan du downloade eventuelle opskrifter med det samme. PayPals egne gebyrtakster er gældende – i de fleste tilfælde betales de af Afecta.

Ved betaling med MobilePay, vil du modtage en anmodning i appen MobilePay, normalt indenfor 24 timer. Anmodningen sendes manuelt, og eventuelle opskrifter kan herefter downloades straks.

Ved betaling med bankoverførsel afsendes både PDF-filer og fysiske varer normalt indenfor 24 timer efter, at vi har modtaget din overførsel.

Savner du en mail fra afecta.dk? Tjek venligst dit spamfilter, kontakt mig på mail@afecta.dk eller brug kontaktformularen

Der er ingen fortrydelsesret på opskrifter, men du er naturligvis velkommen til at klage, hvis du -mod forventning- ikke er tilfreds. Kontakt mig på mail@afecta.dk eller brug kontaktformularen

Hækleopskrifter må kun købes af privatpersoner, og må ikke deles, kopieres eller sælges uden skriftlig tilladelse.

Ved oprettelse af konto, oprettelse af ordre og/eller tilmelding til nyhedsbrevet, gemmes de indtastede oplysninger, IP-adresse og tidspunkt forsvarligt under Afecta.dk’s ansvar. Du kan til enhver tid anmode om at få dine data slettet. Dette vil dog indebære, at opskrifter ikke kan downloades igen, at du ikke modtager fremtidige opdateringer og udvidelser, og at du ikke kan benytte rabatkoder tilknyttet tidligere køb.

Siden kan indeholde links til affilierede partnere.

Afecta.dk deler ikke dine oplysninger med tredje part.
Der tages forbehold for tastefejl.